Kevyet ja kestävät myyntitelineet ovat ekologinen valinta

Tutustu lisää lukuisiin asiakkaisiimme.

Eco Display -myyntitelineet, myymälätelineet ja messukalusteet on tehty 80 % kierrätyspaperista. Ne ovat kestävää pahvia, joka ei kuitenkaan näytä siltä ja ovat kevyitä siirrellä paikasta toiseen. Suunnittelemme tuotteet itse ja saat niihin haluamasi printtaukset ja ominaisuudet. Vanhat tuotteet voit laittaa aaltopahvikierrätykseen, jolloin ne saavat uuden elämän. Myymme tuotteita lähinnä keskusliikkeille ja myymälöille, kaikkialle Suomeen. Tutustu lukuisiin referensseihimme!

Helposti kulkevat ja muokattavat myymälätelineet

Telineemme ja kalusteemme ovat helposti muokattavia. Valikoimassamme on esimerkiksi Eco Display Cover -messupöydät, tasot, tuolit ja myyntitelineet, joihin voit vaihtaa viestin ja voit käyttää samaa tuotetta useampaan kertaan. Kalusteet ja telineet toimitetaan pienissä paketeissa - ne on helppo koota ilman työkaluja ja kuljettaessa ne menevät pieneen tilaan. Lue lisää tuotteiden ominaisuuksista!

Luovat ja ympäristöystävälliset ratkaisut kautta maan

Meiltä saat sekä valmistuotteita, että asiakaskohtaisia ratkaisuja. Toimitamme tuotteita niin pienille yrityksille kuin keskusliikkeille, maahantuojille ja valmistajille, jotka haluavat uusia, luovia ja ympäristöystävällisiä mainos- ja esillepanoratkaisuja myymälöihinsä, liiketiloihinsa ja messukäyttöön. DiPrint Oy Eco Display toimii Helsingissä ja palvelee asiakkaitaan ympäri Suomen.

Tilaa yrityksellenne ekologiset ja monipuoliset myymälä- ja messuteline- ja kalusteratkaisut - tutustu tuotteisiin ja ota yhteyttä!

myyntitelineet, myymälätelineet ja messukalusteet


Uutiset

DiPrint Oy EcoDisplay tuplaa tuotannon (15.06.2018)
DiPrint Oy Eco Display:lle viisi uutta tulostinta. Vastataksemme kasvaneeseen kysyntään olemme hankkineet viisi uutta tulostinta, joista ensimmäinen, Ricoh 9110..

Yli 50 uutta myyntitelineratkaisua (03.05.2018)
  Kokonaan uusien telinemallien suunnittelu saattaa tuntua kalliilta, varsinkin jos tehtävien telineiden määrä on pieni. Siksi usein kysytään telineitä, joihin..